Over Van Boxtel Advocaat

Van Boxtel Advocaat is een advocatenkantoor met hoge ambitie en passie voor advocatuur. Gevestigd op de Hastelweg in het centrum van Eindhoven werd dit kantoor in 2003 opgericht door mr. H.M.J. van Boxtel. Bij Van Boxtel Advocaat worden verschillende kwaliteiten verenigd: vakkundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid in combinatie met een goede persoonlijke relatie met de cliënten.

Door de betrekkelijk geringe omvang van ons kantoor werken wij uitsluitend via korte communicatielijnen en kunnen wij persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit op de meest voorkomende rechtsgebieden garanderen. Ons vakkundige team bestaat uit een advocaat, een secretaresse en een chef de bureau. Het team staat altijd voor u klaar. Kennis en kwaliteiten zijn van hoog niveau en worden continu up-to-date gehouden. U kunt bij Van Boxtel Advocaat altijd rekenen op competente, efficiënte en resultaatgerichte rechtsbijstand.

Ons kantoor heeft sterke affiniteit met name met het bedrijfsleven. Een belangrijk deel van de kantoorwerkzaamheden gaat over rechtsproblemen waarmee ondernemers te maken kunnen krijgen. Daarnaast zijn wij er ook om particulieren bij te staan bij juridische problemen.

Wij helpen u graag. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, ook voor het maken van een gratis (1/2 uur) en vrijblijvend informatief gesprek.

Van Boxtel Advocaat is aangesloten bij

Aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur
Aangesloten bij de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: ASR Schadeverzekering N.V.
De advocaten van de Besloten Vennootschap Van Boxtel Advocaat B.V. zijn in Nederland geregistreerd bij de volgende beroepsorganisatie: www.advocatenorde.nl
Aangesloten bij www.advocaatzoeken.nl

Geschillencommissie Advocatuur

ASR schadeverzekeringen

Advocatenorde